Moro og lek for de yngste gjestene

Barna kommer ikke til å kjede seg et eneste øyeblikk! Klatre i det innendørs lekeland, hoppe på hoppeputer og trampoliner på lekeplassen på feriesenteret, etterfulgt av en fotballkamp på fotballbanen. Det har også blitt tatt hensyn til våre helt små gjester, med et særlig lekerom for små barn. Alt er mulig!

Nå enda mer lekeland

Leke i innendørs lekeplass

Mange timers lek og moro venter i lekelandet innendørs. Bestig det store jungelklatrestativet med ulike hindre, ta en tur i Tarzan-husken eller test ut kreftene i den lille klatreveggen. Ak ned sklien, hopp på trampolinen eller i strikktårnet eller dykk ned i Ball-bassenget og slipp fantasien løs.

Aktivitetene i lekelandet innendørs er egnet for barn mellom 3 og 12 år.

Kjenner du bjørnen Bollo?

Bjørn Bollo bor i sitt eget hus på Landal Rønbjerg. Her elsker Bollo å ta en god lang blund, så den er full av energi til å leke, lese og danse med alle de glade gjestene.

Hvis Bollo ligger og sover i huset sitt, kan du gjerne lage en tegning og legge den i postkassen til når Bollo våkner. Det er deilig å våkne opp til!

Gleder du deg til å møte Bollo, eller savner du den myke bjørnen etter ferien? Da kan du besøke hans morsomme barneunivers som er fylt med moro. Her kan du spille forskjellige spill på data, nettbrett eller telefon, og du kan printe ut tegninger som du selv kan fargelegge og henge opp hjemme. Da er det moro og underholdning både før, under og etter ferien.