Naturskjønne utflukter

Dra på oppdagelsesferd i det fantastiske landskapet som omkranser Landal Middelfart. Enten du går i skogen, over engene eller langs strandlinjen, kan du vente deg spennende og vakre naturopplevelser her. Utforsk Hindsgavl Dyrehave eller sykle en tur inn til Middelfart og nyt den flotte utsikten. Her får du et par tips til gode løyper i området.

Gå- og vandreturer

Landal Middelfart ligger i Hindsgavl Dyrehave, som er det perfekte stedet å gå lange turer i skogen og kanskje se noen av de mange hjortene som holder til i området. Hindsgavl-halvøya byr på både skog, jorder og strandlinje, så her er det flott utsikt over landskapet. I området finner du også en rekke stier i forskjellige lengder, helt opp til 9,6 km, hvor du kan tilbakelegge mange kilometere mens du nyter de flotte omgivelsene.

På halvøya er det også mulighet til å prøve den faste orienteringsløypen, som starter ved ferieparken. Kan du finne veien på Hindsgavl?

Sykkelturer

Middelfart innbyr også til lange sykkelturer i den vakre naturen. Du kan ta ulike stier rundt i Hindsgavl Dyrehave eller begi deg ut på eventyr i området rundt halvøya. Her finner du en lang rekke løyper med forskjellige lengder og i forskjellige landskaper. Uansett om du liker en lang tur med svette i pannen eller foretrekker en kjapp tur ned til marinaen for å kjøpe is, finnes det en sti som passer for deg.

Hvis du liker terrengsykling, er det også mange løyper du kan prøve i Middelfart eller på den andre siden av Lillebælt. Her er det altså action og adrenalin for selv den mest garvede syklist.

Finn inspirasjon her

Sykkelutleie

Har du ikke med deg sykkel selv, kan du alltids leie sykler på Landal Middelfart, slik at du og familien kan komme dere ut på tur i naturen.

Hos oss kan du leie både terrengsykler og elsykler med litt ekstra kraft som hjelper deg opp motbakkene, om det skulle være nødvendig. Vi har selvfølgelig også hjelmer til både barn og voksne, sånn at alle er beskyttet på turen.