Golf i Lillebæltsområdet

Som gjest hos Landal Middelfart befinner du deg også i nærheten av flere ulike golfklubber. Mens du spiller kan du nyte utsikten over det flotte landskapet som Lillebæltsområdet har å by på.

Du kan blant annet ta en rask runde på 18 hull i Fredericia Golf Club, Birkmose Golf Club eller Golfklubben Lillebælt, som ligger rett ved vannet. Alle disse tre klubbene legger gode rammer for en herlig runde med golf. Men om den vakre utsikten skulle ødelegge konsentrasjonen, må du ikke skylde på oss. Du er herved advart.

Golfklubben Lillebælt

Kos deg med golf på en av de vakrest beliggende golfbanene i Danmark. Med utsikt over Lillebælt og med det kuperte landskapet omgitt av grønne trær, kan det nesten være vanskelig å holde fokus på spillet.

Golfklubben Lillebælt ligger kun 5 km fra Landal Middelfart og byr på en 18-hulls bane, samt en 9-hulls par 3-bane, driving range, treningsbunker og green. Her venter det altså både godt spill og vakker utsikt.

Golfklubben Lillebælt

Fredericia Golf Club

Rett overfor Lillebælt kan du ta et slag golf i Fredericia Golf Club, som ligger bare 12 km fra Landal Middelfart og har en 18-hulls bane og en 9-hulls Pay and Play par 3-bane.

Dermed kan du gi deg i kast med en herlig runde på den store banen i Fredericia, hvor du alltid er velkommen.

Fredericia Golf Club