Generell parkinformasjon
 • Er parkene åpne?

  Vi velger å holde åpent i så mange av våre parker som mulig, slik at du fortsatt kan nyte et opphold ute i naturen. Våre gjesters og medarbeideres helse er det viktigste. Vi følger regjeringens retningslinjer og retningslinjene fra de lokale autoriteter i andre land. Her kan du følge med på alle  dine ulike muligheter.

  Noen parker er stengt. Under overskriften “Situasjon etter land” på denne siden kan du finne mer informasjon.

Ombestilling og avbestilling
Verdikupong
 • Hva er en verdikupong?

  En verdikupong er et online betalingsmiddel, som du kan bruke ved en ny bestilling, dersom oppholdet ditt på en av våre parker ikke kan finne sted fordi parken er stengt. 

  Denne verdikupongen, som bransjen er blitt enige om, er innført på grunn av den ekstraordinære og uforutsette situasjonen som fulgte spredningen av coronaviruset. Denne ordningen er etablert i samråd med Autoriteit Consument en Markt (tilsvarer Konkurransetilsynet og Forbrukerrådet) og Økonomiministeriet i Nederland. 

  Du kan bruke verdikupongen som et betalingsmiddel ved en ny bestilling senest ett år etter utstedelsen. Du kan velge mellom alle opphold som på det gjeldende tidspunkt tilbys på vårt nettsted. 

  Hvis du ved utløpet av verdikupongens gyldighetsperiode ikke har brukt den (helt), så betaler vi det resterende beløpet tilbake. 

 • Hva er fordelene ved en verdikupong?

 • Du kan selv gjøre en ny bestilling online.
 • Du kan gjøre bestillingen på det tidspunktet du ønsker, opptil ett år etter utstedelsen av verdikupongen.
 • Du kan velge mellom alle parker. 
 • Du kan velge mellom alle de perioder som er mulige å bestille på nettstedet på dette tidspunkt.
 • Hvor lenge er verdikupongen gyldig?

  Verdikupongen er gyldig i ett år etter utstedelsestidspunktet. Det er derfor viktig at du innløser din verdikupong innen ett år. Ditt nye opphold må gjerne finne sted i en periode utenfor verdikupongens gyldighetsperiode. Du kan velge mellom de oppholdene som på dette tidspunkt kan bestiller på vårt nettsted.