Spesielle ferieboliger

Landal GreenParks har et bredt spekter av spesielle overnattingssteder. En weekendtur med hele familien i en gjenforeningsbungalow eller et opphold med barna i barnebungalowen. Hva med en ferie på stranden i et strandhus eller et safaritelt midt i skogen. La deg overraske av de mange alternativene!

Det finnes alltid en feriebolig for enhver

Alle våre ferieboliger er pent innredet som standard. Et fullt utstyrt kjøkken, bad med dusj og/eller badekar og soverom med senger utstyrt med dyner. Ønsker du mer komfort? Da kan du velge komfortabel, luksuriøs eller ekstra luksuriøs overnatting.

Ønsker du for eksempel en badstue i ferieboligen? Eller ønsker du å bade i luksus? I så fall vil et boblebadekar, dampbad eller boblebad gi deg det ekstra til ferienytelsen din.

Komfort feriebolig

En bekymringsfri ferie starter med disse attraktive bungalowene; friske, moderne og innredet med alt moderne utstyr, slik at du kan nyte oppholdet fullt ut. Et fullt utstyrt kjøkken og komfortable fjærsenger er inkludert. Ha det deilig sammen med en partner eller med hele familien.

Luksus feriebolig

Komplett luksus for et bekymringsfritt opphold. Her kan du være sikker på at du får alt det utstyret du trenger for å gjøre oppholdet ditt enda mer fantastisk. Ønsker du en egen badstue, solseng eller solseng med baldakin og oppredde senger ved ankomst? Bruk all tiden på å nyte det luksuriøse og komfortable sammen.

Ekstra luksuriøs feriebolig

Hvis du velger en ekstra luksuriøs feriebolig, kommer du ikke til å mangle noe. Denne ferieboligen tilbyr god plass og luksus og er pent innredet. Bli skjemt bort av de ekstra fasilitetene som boblebadekar eller boblebad i hagen. Nyt det ekstra luksuriøse, du er jo tross alt på ferie!

Pleie og ferie

En bekymringsfri ferie. Ikke så enkelt for alle. Hvis du trenger ekstra hjelp eller hensyn, kan dette bety at det er nødvendig med litt flere tiltak. Har du spesielle ønsker eller krever du spesielle fasiliteter for et bekymringsfritt opphold? Landal GreenParks har et bredt spekter av tilbud innen ferieboliger til spesielle behov.

Alt sammen i ett stort hus

Ut på tur med en gruppe av venner eller familie er noe å se frem til. Spise sammen, ta en drink og prate mens barna sover, alt sammen er mulig. Vi har ferieboliger med plass til 32 personer med flere soverom og bad som er utstyrt med alt moderne utstyr. Det finnes også de såkalte gjenforeningsbungalower med tre sove-bungalower og en oppholdsrom-bungalow med et stort kjøkken. Nyt den fantastiske tiden sammen

Komfortabel camping

Dra på camping i Landal GreenParks med ditt eget telt, campingvogn eller bobil og nyt utelivet, naturen og tiden sammen. 7 campingplasser i Nederland og Tyskland tilbyr feriemoro for hele familien. Du kan benytte alle fasiliteter som svømmebasseng, innendørs lekerom, restaurant og aktivitetsprogram.